divendres, 30 de gener del 2015

El por a la conferència

   Aquesta setmana, us vaig a parlar, de les conferencies i de la por que poden donar a les persones, com hem passa a mi. A mi això de parlar en públic, bffff hem dona molta por, però a lo millor és pel que diran els altres o per si t'equivoques en qualsevol cosa. Cal reconéixer que fer conferències ajuda moltíssim, no assoles a perdre la por de parlar en públic, sinó per a millorar l'exposició i sobretot a mi m'ajuda molt perquè vaig a estudiar magisteri.

    Respecte al meu llibre, "El lenguaje del cuerpo" és un llibre el qual trobe molt interessant, ja que et fa donar-te compte de moltes coses de les quals en la vida quotidiana de les que no ens donem compte sinó les observem bé. Explica molts gestos i ens parla de com saber si una persona ha dit la veritat o es troba mentint. La veritat que aquest llibre és molt curiós i interessant.

dimarts, 27 de gener del 2015

La ludopatia en les joves

   Aquest ha sigut el meu tercer videoblog, en aquest he parlat sobre la ludopatia en els joves, en com pot afectar açò a la seua vida o l'obsessió per aquestes, ja que hi ha joves que es passen el dia sencer a les màquines tirant diners.

    Pense que la ludopatia, encara que en el meu videoblog el faça en plan parodia, és un tema molt seriós, ja que pots arribar a un límit en el qual és molt difícil eixir. La majoria dels joves d'ara, inclòs persones de quaranta, cinquanta anys, es troben en un punt molt crític de la ludopatia. No fan més que tirar diners a les màquines o es passen el dia al casino. A més no saben parlar d'altra cosa que no siga això o es troben tot el dia pendents de les apostes o dels partits als quals han apostat.

    Així que ja sapigueu, si desprès de vore aquest videoblog us identifiqueu amb açò...contactar amb mi perquè teniu un problema seriós.


dilluns, 12 de gener del 2015

Una vida plena de complicacions

   Per a tots nosaltres ha sigut molt difícilexpressar els nostres sentiments en aquest relat digital, pense que parlar dels nostres problemes personals és una cosa que es molt complicat per a qualsevol persona.

    En el meu relat parle una mica dels diversos problemes que pot arribar a tindre una persona per les males influències com poden afectar aquestes a la seua vida. Pense que açò és una part molt important de la vida, saber quan has de deixar a certes persones fora de la teua vida per com podem afectar-te o no deixar-te influenciar. A més parle de les parelles i de la seua "obsessió" per saber on es troba l'altra persona o amb qui es troba.

    No se perquè, però quan veig el meu relat en ve al cap aquesta cançó... Rayden- Matemática de la carne.