dimecres, 29 d’abril del 2015

Preparatius per a la ràdio

Ací us deixe l'escaleta del meu grup (Vicky, Paula i jo) per a que pugau vore com hem anat fent tot i la base de la que hem partit. 
Temps
Nom de la secció
Contingut desenrotllat de la secció amb indicació de qui parla i quins àudios (veu o música) pregravats s’introduiran.
0’-2’
Presentació
(SINTONIA)

Bon dia oients, com esteu? esperem que molt be, anem a començar amb el nostre programa Xe, que bo! Som Paula, Laura i Vicky i hui tractarem tres temes d’actualitat i una entrevista que més endavant direm. Per últim, farem una sorpresa, esteu atents!  

Parlem de teatre
Estrenes al teatre
Bon dia oients, avui vaig a parla-vos sobre aquest gènere que ha quedat soterrat pel cine i substituït per la televisió. Si amics, us parle del teatre. Us presentaré les pròximes estrenes més interessants per tal de què sense poder evitar-ho us entren ganes d'anar i se us veja més a les coles del teatre que a les del camp de futbol.


Los Morancos. En positivo 2
Els germans Cèsar i Jorge Cadaval, tornen als escenaris amb un nou espectacle que té com a objectiu fer oblidar al públic problemes com el atur, el dèficit o la prima de riesgo per a pensar d'una forma més positiva. Presenta gangs, chistes i situacions còmiques al més pur estil andaluç.
Data: des de 30 abril fins el 17 de maig. En el teatre Olympia.
Preus: De 25,50 a 35,50€
(audio)
Carlos Latre. 15 años no es nada
Carlos Latre celebra els seus 15 anys en el món de l'espectacle amb un show plagat d'imitacions.
Data: Des de 11 de juny fins 21 de juny. En teatre Olympia. Preus: de 20 a 30€ (audio)

Besos
'Besos' és una comèdia d'aromes mediterrànis creada pel tàndem Carles Alberola i Roberto García.
Data: Des de 13 de maig fins 7 de juny de 2015. En teatre Talía. Preus: De 13,50 a 21,50€

Relieves
Espectacle de dansa espanyola i flamenca amb suaus tocs de contemporaneïtat.
Data: 30 d'abril. En teatre Rambleta. Preu: 12€

El otro lado de la cama
És  la versió teatral de la exitosa pel·licula musical. Cançons que formen part de la història del pop i el rock espanyol acosten esta comèdia de relacions amoroses de final incert.
Data: 9 i 10 de Maig. En teatre Rambleta.

De segur que val la pena anar a veure qualsevol d'aquestes pròximes representacions teatrals tan variades. Del que no en cap dubte és de l'èxit i popularitat que ha tingut el famós cabaret "The Hole"(audio), un espectacle divertit, genial i fantàstic. Una història d'amor original, mesclada amb circ, música, ball i humor. Tenint com a protagonista al meravellós Alex O'dogherty i on el públic també forma part del show. Una vertadera obra d'art, si senyor.
7’-12’
Cine
I amics si per contra voleu anar al cine perque us agrada més estar davant d’una pantalla i disfrutar per exemple dels efectes especials, anem a parlar de tres de les moltes películes que hi ha en aquest moment a la cartellera de cine.

La primera “Perdiendo el Norte”, una comedia protagonitzada entre altres per Blanca Suárez,Yon Gonzalez o Julian López que ha sigut la més vista en aquest any.
Es clarament una representació de l’actualitat on dos amics de la generació perduda del nostre país al vore el programa de televisió “Espanyols pel món” creuen que  en Alemania está la solució a tots els seus problemes, però promte es donaran comte de que la realitat es molt més dura. Una película divertida per a passar una bona estona al cine.


La segona de la que anem a parlar és: “Focus” la nova película de Will Smith en la que també participen actors com Margot Robbie o Rodrigo Santoro, aquesta comedia romántica que narra la historia d’un estafador profesional que decideis ajudar a una novata del ofici, aquestos s’enamoren i ell decideix ficar fi a la relació però tres anys més tard la dona que havía encés una flama en ell apareixerà com a una dona fatal en Buenos aires. Una anécdota d’aquesta película és que al principi els protagonistes anaven a ser Emma Stone i Ryan Gosling. Anem a escoltar uns segons del seu trailer.

(AudioTRAILER FOCUS)

Per últim tenim la versió real de Cenicienta protagonitzada per Lyli James i Richard Madden que conta la história de Disney que tots coneguem. açí fiquem un troç del seu trailer.

(Audio TRAILER CENICIENTA)  

Una curiositat d’aquesta película esque es varen necesitar 1.7 milions de cristalls swaroski per a fer el traje de l’escena del ball de cenicienta i el príncep.

(SINTONIA CANVI ESPAI)
12’-17’
Esports
(informativos telecinco)
Bon día, jo us vaig a parlar de la actualitat dels esports. Per a començar, el increíble entrenament lliure que va fer Marc Marquez la setmana passada i el que va sorprendre a tot el món. la moto es va parar i va saltar el muro i anar correguent a por l’altra moto, i a pesar de tot això, va eixir primer, i a més va guanyar la carrera del següent día. Per altra banda, en la carrera del diumenge va haver-hi un pique entre Valentino i Marquez que va donar molta diversió als espectadors, provocant que Marquez es va caure a l’ùltima volta i va guanyar a l’ùltim moment Rossi. Parlant del fútbol, la terrible polèmica de la setmana passada amb els àrbrits i el Valencia CF. Aquestes son les declaracions de l’entrenador

(audio Nuno).

Per aquestes declaracions i les del president d’aquest club, a aquestos pot caure una demanda.
A més, tenim la Champions League on Espanya es troba present. Primer va succeir el partit de la setmana passada del At.Madrid-R.Madrid el qual va acabar amb un empat 0-0 i on va haver polèmica de si el jugador Carvajal va fer un Luis Suarez al jugador Manzukic, però tot açò es va negar minuts desprès d’acabar el partit. I desprès, l’altre partit PSG-FC Barcelona, el qual va guanyar l’equip espanyol. Encara que Mathieu va donar-li una mica de advantatge al PSG marcant en propia, crec que no sabia molt be on estava la porteria…
Finalment, tenim el Barcelona-Valencia, partit que va ser molt complicat per a l’equip valencianista pero que van lluitar fins al final. El Valencia, a pesar de fer un partit increible i molt bo, va perdre 2-0. Jugadors i entrenador de l’equip contrari van elogiar al Valencia.

(audio Luis Enrique)
17’-21’
Entrevista policies
Ara anem a entrevistar a dos policies que venen de tant en tant a l’institut a donar xarrades.

(audio policies)
21’-26’
Broma telefònica
Anem amb la sorpresa, anem a riure-nos una mica, anem a fer una broma telefonica en directe. (audio Dani, Victor i el de classe)
26’-30’
Comiat
I hem arribat al final del nostre programa, moltes gràcies per haver-nos escoltat i esperem que us haja agradat.
(SINTONIA del Programa Xe que bo)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada