dimecres, 13 de maig del 2015

Analitzem el curs

   A l'inici del curs vam començar amb Pigmalió, un llibre de lectura la veritat interessant i que a més es pot relacionar amb el contingut de la nostra assignatura, ja que ens ensenya a parlar en públic. Després, vam fer la proposta de viatge, on vam preparar tot com si realment ens anàrem de viatge i vam buscar tot la informació. A octubre va vindre Arnau, el fill de Ferran, a donar-nos una xarrada del que ell havia estudiat (comunicació audiovisual)que a més estava relacionat amb la nostra assignatura i ens va contar experiències. També vam fer una tertúlia sobre l'eutanàsia on jo era l'organitzadora, és a dir, la que organitzava els turnos de paraula. Més tard vam fer una conferència de com parlar en públic que pense que va a venir-nos molt bé per a la nova etapa que està obrint-se per a nosaltres, la universitat. I finalment, vam fer el projecte que sincerament a mi més m'ha agradat de tot el curs, el programa de ràdio, ha sigut una molt bona experiència i hem apres moltes coses relacionades amb la radio a causa de la investigació que vam fer abans. Per altra banda, hem apres molt a manejar programes de muntatge i ara som quasi unes expertes.

   A mi, personalment, els projectes que més m'han agradat han sigut el programa de ràdio i fer els videoblogs, ja que a més de ser una cosa que ens agrada ens ajuda a mantenir la ment per una estona en altra cosa que no siga estudiar, i amb tot això, passes una bona estona amb les teues amigues. Per contra, la que menys m'ha agradat pense que és la del viatge cultural, ja que estàvem fent-la sapiguem que no anàvem a anar a cap lloc.

   L'assignatura una part molt gran d'aquesta és ajudar-te a parlar en públic i a millorar tot això, a més de aprendre coses relacionades amb la comunicació audiovisual i amb el món de la tele i la ràdio. Personalment, pense que hi ha hagut moments que m'hauria agradat donar molt més a l'activitat, ja que pense que a el millor necessitava més del que realment havia donat. Però aquest curs amb aquesta assignatura la veritat és que m'ha ajudat a millorar molt parlar en públic i a tindre menys vergonya a l'hora de fer-ho. A més de tot això, he pogut gaudir de l'assignatura amb les meues amigues i passar més temps amb aquestes. Per altra banda, és una assignatura que ens ha ajudat a evadir-nos del que ens rodejava, en el nostre cas, els exàmens i el selectiu.

 

  Finalment, crec que ha valgut la pena haver-me apuntat a aquesta assignatura i per als companys que l'any que bé estaran en segon se la recomane per què s'ho passaran molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada